Main My profile Registration Log out Login
...
Сряда
27.1.2021
00.43.04
Добре дошли Guest | RSS LoginRegistrationMain
Меню на сайта
Категории
Брандове [127]
Производители в бранш компютри, техника, софтуер
Драйвери [1]
Софтуер [36]
ТВ онлайн [6]
Новини и музика от тв онлайн
Спорт [1]
Уеб Камери [3]
Видеонаблюдение
Маршрути и разстояния [1]
Изчисляване на разстояние
Фотошоп [1]
Онлайн фотошоп
Фото редактор [1]
Експресен онлайн редактор на изображения
Анимирано изображение онлайн [1]
Създайте собствено анимирано изображение онлайн в GIF формат
Водно отражение на снимка [1]
Направета онлайн водно отражение на ваше изображение
Лого и бутони за сайт онлайн [1]
Направете онлайн вашите лого и бутони
Банер [1]
Направете си банер онлайн
Анимирани и комикс герои - рисуване онлайн [1]
Уроци и рисуване на анимирани и комикс герои
Релаксиране онлайн [1]
Изберете звуци и снимки за релаксиране
Мелодия за телефон онлайн [1]
Създайте(ringtone) мелодия за телефона си от любимата си песен или видео в YouTube.
Карта на земетресения [1]
Земетресения
Времето
Връзки
 • Създайте собствен сайт
 • Безплатни онлайн игри
 • Видео уроци
 • Всички HTML тагове
 • Приставки за браузъри
 • Айкидо тренировки Варна
 • Firefox
  firefox

  Over 300,000 designs to personalize your browser! Move your mouse over a Background Theme to try it on. Start exploring
  Парола
  Репутация
  computerspc.ucoz.com Webutation
  Статистики

  Всичко онлайн: 1
  Гости: 1
  Потребители: 0
  Начало » Файлове » Софтуер

  Софтуер за ERP системи
  03-Ян-2013, 16.40.22


   ERP(Enterprise Resource Planning) софтуерът е основно предназначен за отлично функциониране на вашия бизнес, чрез интегриране на няколко бизнес процеса в единна централизирана система. Ако сте собственик на малък или среден бизнес, можете да използвате безплатно някоя от тези програми, която е подходяща за вас.

  erp software

  2BizBox A2

  2BizBox A2 е една от най-добрите програми, подходяща за малък и среден бизнес. С помощта на различни инструменти, предлагани от нея, можете да лесно да контролирате ресурсите и материалните запаси на предприятието. 2BizBox A2 е с няколко опции за контролиране на бизнеса- продажби, счетоводство, склад, сигурност, инженеринг, документи, контролен панел, адресна книга и др.

  http://www.2bizbox.com/

  line

  PostBooks ERP

  PostBooks е  с отворен код, който може да се използва като счетоводен, ERP и CRM софтуер за малки и средни предприятия. Той има модули -счетоводство, продажби, покупки, дефиниция на продукта, инвентар и разпространение и т.н. В рамките на счетоводния модул, позволява да се работи с главната книга, банково извлечение, задължения и вземания, финансова отчетност и др. Модул продажби ви позволява да правите сделки, заявки, доставки, продажби и отчитане. Модулът за закупуване предоставя докладване от продавача, поръчки за покупка, получаване и др. PostBooks е с  функции, които допринасят съществено  в управлението на бизнеса.

  http://sourceforge.net/

  line

  Front Accounting

  Front Accounting също включва различни модули, свързани с поръчки за покупка, плащания, инвентар, състав, производство, поръчки за продажба, вземания, клиентски фактури / кредитни известия, сметки за плащане и др. С помощта на тези модули, можете да управлявате вашите бизнес  дейности. Тази програма играе водеща роля в областта на счетоводството, с нея можете да поддържате неограничен брой сметки.

  http://frontaccounting.com

  line

  SQL Ledger

  SQL Ledger е безплатен пакет ERP и счетоводен софтуер, който ви помага да се контролират и управлява различните стопански дейности. Този пакет ERP е в състояние да съхранява няколко сметки на предприятие в база данни SQL. SQLLedger е цялостно решение за организация на счетоводството, защото е в състояние да генерира отчети, да изготвя фактури, баланси, списъци с пакети, записи на покупки и продажби.

  http://www.sql-ledger.com

  line

  Apptivo

  Apptivo е безплатна уеб-базирана ERP система, която ви позволява да контролирате и управлявате малки или средни бизнес дейности. Тази система ERP е с няколко приложения и модули за управление на проекти, на продукти, маркетинг, човешки ресурси, CRM (Customer Relationship Management), Финанси и т.н. В модула Финанси, можете да създадете и изпращате фактури на вашите клиенти и да получавате плащания . Модул Човешки ресурси ви помага да управлявате работниците и служителите, работещи във вашето предприятие.

  http://www.apptivo.com/

  line

  WebERP

  WebERP ви позволява да управлявате продажби, вземания, задължения към доставчици, покупки, инвентаризация, производство, главната книга и др . Той разполага с опции, като клиенти, предмети, доставчици. При опция клиенти, можете да добавите нов клиент в  базата данни или да търсите съществуващи клиенти. В  опции предмети, можете да добавите налични бройки, да търсите такива в  базата данни или да направите инвентаризация на всеки съществуващ елемент в базата. Същото е и при  доставчиците. Програмата е достъпна на няколко езика.

  http://www.weberp.org/

  line

  bg erp

  bgERP

  bgERP e свободна, уеб-базирана програма/
  всичките й функции са достъпни от най-различни устройства, които разполагат със съвременни браузъри: компютри, смарт телефони, таблети, смарт телевизори /, с която могат да се следят, управляват и автоматизират всички важни процеси в една фирма. Тя е създадена в България и е предназначена за ползване в български фирми. При разработката й са взети предвид спецификите на българските бизнес и култура.

  http://bgerp.com

  line

  Мобилен ERP

  ERP5

  Можете да използвате ERP5 от мобилен телефон в зависимост от модела, не е съвместим с всеки телефон, затова трябва да пробвате. 

  Linux

  http://www.erp5.org/

  line

   Open ERP

  OpenERP Community е под лиценз с отворен код AGPL  и няма гарантирана поддръжка за фиксирането на бъгове или миграиране. Има и безплатна онлайн версия за тестване 30 дни.

  Windows | Linux

  http://v6.openerp.com/

  line

   Opentaps

  Opentaps е с отворен код  и с търговски лиценз, подобен на този, използван от MySQL, JBoss, Asterisk и много други проекти с отворен код. Той е на разположение като свободен софтуер под GNU Affero GPL v3  за opentaps 1.4 и под  Honest Public License за по-ранни версии. Тези лицензи позволяват да използвате, променяте и разпространявате изходния код на софтуера, но също така изисква и да публикувате собствени модификации, разширения, или персонализации.

  Windows | Linux

  http://www.opentaps.org/

  line


  Категория: Софтуер | Създадено от: pccomps
  Гледания: 1810 | Изтегляния: 0
  Само регистрирани потребители могат да коментират.
  [ Регистрация | Влизане ]
  Търсене
  Фаворит
  Информация
  <a href="http://www.mt5.com/">Forex Portal</a>
  Форум
  "Guests" are not permitted to view this module.
  Пазете Земята


  Copyright Computers&Software© 2021

  Поддръжка
  Криейтив Комънс
  ***Computers&Software e създаден от МСА и ползва Creative Commons лиценз 2.5 за България. ***